HomeSpreker

Spreker

Lezingen

Ik geef regelmatig met veel plezier lezingen over de impact van waarden in organisaties en het verschil dat je daarmee kunt maken. Door klant-, merk-, kern- en organisatiewaarden met elkaar te verbinden maak je de echte connectie met jouw team, klanten en partners. En die verbinding resulteert in groei in innovatie, motivatie en opbrengst. Met the hearts and minds van de organisatie als bron voor groei. Grow faster, engage more deeply zeggen we bij 0to9.

1. Wat een ganzenboek te maken heeft met jou, je organisatie en waarden? ALLES!

Aan de hand van aansprekende cases uit vele verschillende branches neem ik je mee in werken en communiceren vanuit waarden. Een interactief waardenprogramma kan onderdeel van de lezing zijn. Welkom bij jezelf zeggen we dan.

2. Wat hebben medewerkers in een fabriek gemeen met waarden en communicatie over racen? ALLES!

Een bijzonder verhaal over onderstroom en een oude cultuur met weerstand waarvan niemand de oorzaak wist. Maar die wel direct invloed had op kpi’s als scrapverlaging, uptime en foutreductie. Waardenonderzoek bleek de echte dialoog te starten. Én de verbetering in te luiden. 

WIL JIJ EEN LEZING BOEKEN? DAT KAN!

3. Wat wedstrijdzeilen te maken heeft met jou, je team en waarden? ALLES!

Een dagprogramma op het water voor teams die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen. Van theorie, naar actief aan de slag met waarden tot en met het besturen van een wedstrijdzeilschip met jouw team. En waarschijnlijk zie je op een onbewaakt ogenblik ineens een groep ganzen in formatie overvliegen.

4. Wat klompen te maken hebben met waarden, communicatie en het verlagen van uitstroom? ALLES!

Een lezing over een zorgorganisatie waar de waarden de basis vormden voor een disruptieve aanpak die de uitstroom enorm verlaagde en kwalitatieve instroom aanzienlijk verbeterde. Een kijkje achter de schermen.

Ontdek de impact van waarden

Reserveer een lezing voor jouw team of organisatie.

© 2024 · De Reis van de Gans

Close
This is a staging environment