HomeOver Robert Jan

Over Robert Jan

Ik ben een creatief in hart en nieren. Zit boordevol energie en mijn hoofd staat altijd aan. Dat is eigenlijk altijd zo geweest. Oh ja, ik ben ook een rasechte Rotterdammert. Niet lullen, maar poetsen, met hard werken is niets mis en een stevige bak humor maakt de dag altijd een stuk mooier.

Creatief in Hart en nieren

Na mijn studie Marketing & Communications werkte ik een aantal jaren als director en managing partner bij verschillende grote reclamebureaus. Toen was de tijd rijp om op eigen benen te gaan staan. Samen met een partner richtte ik in 2002 0to9 Values-Driven Creativity op. Of serotonine, een stofje in de hersenen waar je blij van wordt. En dat past precies bij mij, hoe ik in het leven sta en bij het werk dat ik het liefste doe. Met het team van 0to9, een full service marketingcommunicatiebureau, zetten wij de zakelijke ambities van onze klanten om in realiteit door middel van krachtige strategie, oneindige creativiteit, geavanceerde digitalisatie en strakke executie. Gebouwd op een fundament van klant-, merk-, kern- én organisatiewaarden.

En wil je mijn waarden weten? De belangrijkste: vrijheid, team, ondernemerschap en creativiteit draag ik mijn hele leven al met me mee. Vrijgevigheid en maatschappelijke betrokkenheid ontwikkel ik de laatste jaren steeds meer. Dit is wie ik ben. 

Ontdek de impact van waarden

Reserveer een lezing voor jouw team of organisatie.

Links

© 2024 · De Reis van de Gans

Close
This is a staging environment